KRŮTÍ ŘÍZEČKY V KREKROVÉ KRUSTĚ

  • Velmi snadné
  • Příprava 20 minut

Suroviny:

  • 4 krůtí řízky
  • 1 vejce
  • 3 lžíce mléka
  • 1 balení slaných krekrů
  • 3 lžíce hladké mouky
  • sůl, pepř
  • přepuštěné máslo nebo olej na smažení

Postup přípravy:

Krůtí řízky si jemně naklepeme, osolíme a opepříme. Krekry si v mixeru rozmělníme. Pokud nemáme mixer, pomůžeme si válečkem a igelitovým pytlíkem. Vejce si rozšleháme s mlékem, lehce osolíme a opepříme. Řízky si obalíme nejdříve v mouce, poté ve vajíčku s mlékem a nakonec v krekrech. Řízky smažíme na přepuštěném másle nebo oleji do zlatova.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Pro děti
Pokrm Masový