TĚSTOVINY S ARTYČOKY

  • Velmi snadné
  • Příprava 20 minut

Suroviny pro 3 osoby:

  • ½ balení těstovin penne
  • 1 balení artyčoků nakládaných v oleji
  • 1 hrnek zelených fazolek (mohou být i mražené)
  • 2 stroužky česneku
  • 1 hrst strouhaného parmezánu
  • sůl, pepř
  • 2 lžíce olivového oleje
  • listová petrželka

Postup přípravy:

  • Těstoviny si uvaříme dle návodu v dobře osolené vodě.
  • Artyčoky si necháme okapat, a pokud jsou větší, nakrájíme na sousta. Česnek si očistíme a nakrájíme na plátky, zelené fazolky očistíme, petrželku nasekáme. Sýr si nastrouháme.
  • Na olivovém oleji si rychle orestujeme česnek, přidáme artyčoky a fazolky. Osolíme a opepříme. Krátce prohřejeme, nakonec přidáme sekanou petrželku.
  • Těstoviny slijeme a ihned přidáme k artyčokům. Promícháme, přidáme sýr a podáváme.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz