HRÁŠKOVÝ KRÉM

  • Velmi snadné
  • Příprava 10 minut

Suroviny pro 3 osoby:

  • 1 hrnek hrášku, může být mražený
  • 1 cibule
  • 1 kořenová petržel
  • 1 hrnek vývaru
  • ½ hrnku neslazeného kondenzovaného mléka
  • sůl, pepř
  • 1 lžíce olivového oleje

Postup přípravy:

  • Zeleninu si očistíme a nakrájíme. Stačí nahrubo, budeme mixovat. Na olivovém oleji si necháme zpěnit cibuli a dále přidáme nakrájenou petržel. Asi minutu smažíme. Přidáme hrášek, promícháme a zalijeme vývarem, osolíme a opepříme.
  • Povaříme asi 3 minuty, přidáme kondenzované mléko a vše dohladka rozmixujeme.

Můžeme podávat s pečivem nebo samostatně.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bezlepkový, Nízkokalorický, Pro děti, Vegetariánský
Pokrm Zeleninový