MAKRELOVÁ POMAZÁNKA

  • Velmi snadné
  • Doba přípravy 20 minut

Suroviny pro 4 osoby:

  • 1 uzená makrela
  • 1 cibule
  • 2 vejce
  • 1 lžíce hořčice
  • 2 lžíce majonézy
  • koření: sůl, pepř

Postup přípravy:

  • Uvaříme vejce natvrdo.
  • Z makrely obereme maso a dáme do mísy. Nakrájíme si cibuli najemno, kterou přidáme k masu. Přidáme také hořčici, majonézu, sůl a pepř. Vše dobře zpracujeme vidličkou.
  • Nakonec přidáme vychladlá, nakrájená vejce, vše ještě jednou dobře promícháme a můžeme podávat.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bezlepkový
Pokrm Masový