NAKLÁDANÝ HERMELÍN

  • Velmi snadné
  • Příprava 10 minut, uležení 2 – 3 dny, může být i déle

Suroviny:

  • 2 hermelíny
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 2 feferonky
  • sůl, pepř
  • jedno druhový rostlinný olej, např. slunečnicový

Postup přípravy:

  • Cibuli a česnek si očistíme. Cibuli nakrájíme na tenké půlměsíce, česnek nasekáme na plátky. Feferonky si nakrájíme na plátky.
  • Hermelíny si rozkrojíme a naplníme je cibulí, česnekem, feferonkami, jemně osolíme a opepříme. Zalijeme olejem a necháme odpočívat v lednici.

K hermelínům můžeme přidat také jiné koření např. bobkový list, nové koření apod.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bezlepkový, Pro diabetiky, Vegetariánský