ZELENINOVÝ SALÁT S CIZRNOU

  • Velmi snadné
  • Příprava 15 minut

Suroviny pro 2 osoby:

  • ½ ledového salátu
  • 8 cherry rajčátek
  • hrst listů polníčku
  • kousek řapíkatého celeru
  • hrst uvařené cizrny
  • 1 citron
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 4 lžíce vody
  • sůl, pepř

Postup přípravy:

Zeleninu si omyjeme, natrháme a nakrájíme. Připravíme si zálivku z citronové šťávy, medu, vody a oleje. Připravenou zeleninu dáme do mísy, osolíme a opepříme. Přidáme cizrnu, zalijeme zálivkou, dobře promícháme a ihned podáváme.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bez laktózy, Bezlepkový, Nízkokalorický, Vegetariánský
Pokrm Luštěninový, Zeleninový